Sponsors

Bo Webexperts is specialist in het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties. Vanuit Drachten bedienen we élke onderneming van een uitgekiende online identiteit. Lees hier meer over Bo Webexperts en lees hier meer over onze producten en diensten.


Kijlstra is een professionele en innovatieve organisatie met grote ambities. Met ruim 28.500 ritten per jaar en 22 ambulances is Kijlstra Ambulancegroep de grootste aanbieder van ambulancezorg in Fryslân. Vanuit tien vestigingen verspreid over de provincie staan 24 uur per dag ambulances paraat om snel te kunnen uitrukken. 

Als het erop aankomt staan de 150 gespecialiseerde medewerkers klaar om zo snel mogelijk de beste ambulancezorg te bieden. Lees hier meer over Kijlstra Ambulancegroep Fryslân.


In haar bijna 100 jarige bestaan heeft Visser Leeuwarden een uitstekende reputatie opgebouwd als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ambulances en hulpverleningsvoertuigen. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar ruim 60 medewerkers, verdeeld over de afdelingen verkoop, engineering, productie en service.

Visser Leeuwarden is onderdeel van het internationaal opererende Albert Ziegler GmbH&Co en is partner van het Duitse Ambulanz Mobile. Hierdoor kan het bedrijf gebruik maken van de know how binnen dit toonaangevend technologie cluster in hulpverleningsvoertuigen. Visser Leeuwarden denkt mee met haar klanten en ontwikkelt en produceert klantspecifieke producten. De bedrijfsfilosofie van Visser Leeuwarden wordt gekenmerkt door optimale flexibiliteit bij het vertalen van klantspecifieke wensen, binnen hoge veiligheidseisen en technische mogelijkheden. Uiteraard beschikt Visser Leeuwarden over een volledig geïmplementeerd ISO 9001 kwaliteitssysteem. Lees hier meer over Visser Leeuwarden.


Almeva is sinds 1983 leverancier van alle materialen voor ongevallen hulpverlening, voor zowel de professionele hulpverlener, zoals ambulance als ook voor bedrijven en instellingen (BHV). Goede service daar merk je niets van, het is vanzelfsprekend. Wij vinden kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering aspecten van goede service. Onze medewerkers beschikken over een grote product- en marktkennis. Lees hier meer over Almeva.


The Surgical Company is een toonaangevende distributeur van innovatieve producten en support op het gebied van anesthesie, chirurgie, critical care en spoedeisende hulp. Het bedrijf richt zich op de intra- en extramurale gezondheidszorg met als hoofddoel het beschikbaar maken van de meest moderne, innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor de bovenstaande doelgroepen. Klik hier om de website van The Surgical Company te bezoeken.


Sky Suite is dé suite van applicaties voor de ambulancezorg en is dé oplossing om via één dashboard diverse onderdelen van uw organisatie te ondersteunen en te beheren. De applicaties in de Suite kunnen uitstekend stand -alone draaien, maar zijn door middel van het Sky Dashboard ook op elkaar aan te sluiten. Sky en de applicaties in de Suite zijn ontwikkeld samen met de eindgebruikers, voor de eindgebruikers. Klik hier om naar de website te gaan!


CityGIS is een Nederlands bedrijf met de hoofdvestiging in Den Haag. Onze missie is het leveren van de best mogelijke Geografische Coördinatie & Informatie Systemen aan de professionele markt. De markt waar elke seconde telt; Openbare Orde en Veiligheid. Al vele jaren beantwoorden de innovatieve producten van CityGIS aan de wensen van de meest veeleisende gebruikers. 

Samen vormen deze producten een solide en geïntegreerd geheel van uiterst efficiënte oplossingen voor meldkamers en voertuigen. Brandweer, Ambulance, Politie en ook Recherchediensten maken veelvuldig gebruik van CityGIS systemen. Tijdens grootschalig optreden, interregionale-, interdisciplinaire-, internationale samenwerking en rampenbestrijding tonen de CityGIS systemen dan ook hun grote kracht in het beschikbaar maken van de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste betrokken persoon. Voor meer informatie zie: http://www.citygis.nl/


Haan Reclamewerk Dé signmaker van Nederland. Als fullservice bedrijf helpen wij u van ontwerp tot eindproduct. Hiervoor hebben wij alle specialisten in eigen huis. Creatieve ideeën combineren we met de beste technologieën zodat uw bedrijf opvalt en u de juiste mensen bereikt. Wij garanderen naast kwaliteit een snelle levertijd. Speed is the key! Nieuwsgierig? kijk op: www.haanreclamewerk.nl


N.I.D. is sinds 1987 specialist in het bedrukken van allerlei producten. Uw product is bij ons in vertrouwde handen. Of het nu gaat om kant en klare producten, half fabrikanten, kleine of grote oplagen. Bovendien is N.I.D. een creatief partner als het gaat om vormgeving, meedenken en product innovatie, dit wordt telkens weer vertaald in nieuwe bedrukkingsvormen en toepassingen. Bezoek hier de website van N.I.D.


MultiCopy Drachten, de allround grafische partner voor al uw drukwerk, kopieën en digitale diensten in Drachten. Klik hier om de website van Multicopy Drachten te bezoeken.


Graag heten we u van harte welkom bij het Bewegingscentrum Drachten. Sinds 1 maart 2001 verzorgen we diverse bewegingsactiviteiten waarbij het accent ligt op veiligheid, aandacht en respect. Er wordt gestreefd om ongeacht leeftijd, niveau of trainingsdoelstelling voor iedereen wat te kunnen betekenen. 

Trots zijn we op het feit dat wekelijks zo’n 3200 leden de weg naar ons centrum weten te vinden. Nieuwsgierig geworden kom dan langs voor een rondleiding en kennismaking. Lees hier meer over Bewegingscentrum Drachten. 

Health & Emergency care Learning Program