Home  /  Nieuws  /  Lessen 2022

Lessen 2022

De voorbereiding voor de aankomende lessen zijn inmiddels weer in volle gang. Van 21 oktober tot en met 13 november zijn we weer in NamibiĆ« om dit keer in drie verschillende ziekenhuizen les te geven. 

We beginnen in Otjiwarongo, van dan naar Swakopmund en eindigen in Gobabis. In de ziekenhuizen zullen we de geaccrediteerde Pre Hospital Care Practitioner cursus verzorgen evenals de geaccrediteerde New Born Resuscitation. De contacten met de ziekenhuizen verlopen soepel, wel zijn er weer veel wisselingen geweest qua artsen in de ziekenhuizen maar de contacten daarmee zijn ook al weer gelegd! 

Omdat we nu voor het eerst naar Swakopmund gaan hebben we weer diverse lesmaterialen moeten aanschaffen, die we na de lessen  achterlaten zodat, als we er niet zijn er ook gewoon geoefend kan worden.  

Inmiddels zijn de protocollen boekjes weer gedrukt en hebben we contact gelegd met een drukker in Otjiwarongo die de lesboeken kan drukken. 

De Covid maatregelen in NamibiĆ« zijn onlangs weer verder versoepeld zodat, laten we hopen, ons niets meer in de weg staat om weer lessen te kunnen geven!

Health & Emergency care Learning Program