EHBO project weeskinderen

Op 28 oktober jl. hebben we een overeenkomst ondertekend met het Gobabis Social Development Trust. Deze trust is het overkoepelend orgaan voor al de opvangprojecten voor de wees en kwetsbare kinderen in Gobabis. De voorzitter van de trust was erg blij met het initiatief van HELP Gobabis, om EHBO lessen te verzorgen voor de medewerkers die met de kinderen werken.

In de overeenkomst staat dat wij van HELP Gobabis de lessen verzorgen, zorgen voor studie materiaal en iedere opvang project zullen voorzien van één of meerdere EHBO koffers, de trust zal zorg dragen voor lesruimte, de catering gedurende de lessen en de uitnodigingen voor de deelnemers verzorgen.

Speciaal voor deze lessen hebben wij lesmateriaal ontwikkelt, deze sluit aan bij de problematiek in Gobabis. De boekjes zijn inmiddels gedrukt en het lesprogramma is ook klaar. Daarnaast hebben we via sponsors de beschikking gekregen over reanimatie poppen.

In Namibië hebben we offertes lopen voor de aanschaf van de EHBO koffers en gebruiksmateriaal. Door dit in Namibië aan te schaffen stimuleren we niet alleen de landelijke economie maar is het ook eenvoudiger om materiaal na gebruik weer aan te vullen.

Begin maart zullen de lessen van start gaan.
 
 
 

Health & Emergency care Learning Program

Made with by BO. Be Original