2013

Begin 2013, om precies te zijn van 20 tot en met 26 januari zullen wij weer lessen gaan verzorgen in Gobabis. De train de trainer groep krijgt een scholing van 3 dagen. In deze groep zullen twee nieuwe verpleegkundigen plaatsnemen. Maandag t/m donderdag avond zullen we de artsen trainen in ACLS ( gespecialiseerde reanimatie) daarnaast zullen we aandacht besteden aan het aanleren van het inbrengen van botnaalden bij ernstig zieke kinderen.

De brandweer gaan we verder trainen en wederom een groep ECD workers (mensen die met de kansarme en weeskinderen werken) EHBO lessen geven.

Tijdens ons verblijf zullen twee vertegenwoordigers van de Surgical Fish Charity ons vergezellen. Ze willen onderzoeken of en hoe ze het Gobabis State Hospital structureel hulp kunnen bieden.

Dit is fantastisch voor het ziekenhuis.

Tijdens ons vorige verblijf was het erg lastig om onze weblog bij te werken. Omdat we dit moeten doen in het internet café en we hele dagen les aan het geven waren lukte dit niet.

Daarom zijn we gestart met een Facebook pagina. Deze kunnen we via een mobiele telefoon wel regelmatig updaten. http://www.facebook.com/HELP.Gobabis

Via deze weg willen we een gezond en voorspoedig 2013 toewensen.

Bowe en Jillard

Health & Emergency care Learning Program

Made with by BO. Be Original